Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

BEMÖTANDE
Problemet med den ojämlika vården är strukturellt och handlar om att människor bemöts och bedöms på gruppnivå. På Kliniskt lärandecentrum (KLC) utbildar vi i normmedveten vård, alltså en vård där man bemöter och bedömer på individnivå.
 
REFLEKTION
I en kommande vårdprofession är det viktigt att prata om hur man agerar i olika vårdsituationer och varför. Därför avsätter vi tid för reflektion och gruppdiskussioner genom hela utbildningen.
 
MILJÖ
Vi vill att våra studenter ska ifrågasätta och vara kritiska. Det återspeglas även i miljön, med normkreativa möbler och rum och konstverk signerade Elisabeth Ohlson.
 
SIMULERING
I våra högteknologiska simuleringsrum får våra studenter träna i verklighetstrogna miljöer på dockor med olika hudfärg och olika ålder som både låter och beter sig som riktiga människor. Syftet är att studenterna ska känna sig trygga i sina roller direkt när de kommer ut i arbetslivet.
 
Senast uppdaterad