Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

I ett samarbete mellan Campus Vimmerby, den lokala industrin i Vimmerby kommun, Vimmerby kommun som arbetsgivare samt Högskolan Väst – ser företagen en unik möjlighet till kompetensförsörjning genom att ta emot Co-op studenter från Högskolan Väst.

Plugga i Trollhättan - jobba i Vimmerby

I Vimmerby samarbetar Högskolan Väst med Campus Vimmerby och det lokala näringslivet. Det behövs kompetent och utbildad personal och det behövs många inom de närmsta åren.

Co-op konceptet kombinerar en traditionell akademisk utbildning med betalda arbetsperioder. Arbetsperioder på ett eller flera företag eller annan arbetsgivare, vilket är ett bra sätt att få arbetslivserfarenhet.

Därför erbjuds ett antal Co-op platser på företag och kommuner enligt nedan. Som student läser du din teoretiska utbildning på Högskolan Väst i Trollhättan men gör dina arbetsperioder hemma i Vimmerby.

"Ger företag goda möjligheter"

- Co-op konceptet med betalda arbetsperioder gör att studenten får med sig cirka ett års arbetslivserfarenhet utöver sin examen. Co-opmodellen ger företaget goda möjligheter till en långsiktig och kostnadseffektiv rekrytering.

- Det kan vara ett bra sätt att hitta studenter med lokal förankring som man sedan kan anställa.

Campuschef, Marie-Louise Johansson

företag

KONTAKT

Campus Vimmerby
Marie-Louise Johansson
marielouise.johansson@vimmerby.se 
Direkt: 0492-76 93 68

Mer information


Samarbetspartners


Vimmerby kommun

Älö Trä

Åbro

Orkla

Ljunghäll

Campus Vimmerby

Senast uppdaterad av Kristina Sandström