Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Utöver akademiska publicering, vilket är ett krav från högskolan sida, ska projektet även avrapporteras och spridas till den externa verksamheten. Eftersom det ska vara enkelt för verksamheten att ta till sig av resultatet och omsätta det i praktiken, kommer forskaren och verksamheten tillsammans överens om i vilken form slutrapporteringen ska ske. Modellen är konstruerad så att varje projekt samman­lagt utgör 30 procent av en heltidstjänst.

Ett mentorstöd är kopplat till samverkans­modellen vilket innebär att BUV:s verksamhets­ledare träffar forskargruppen (forskare i samtliga projekt) vid ett antal tillfällen för att utgöra ett stöd i forskningsprocessen.

Utöver forskning inom ramen för samverkansmodellen, samarbetar BUV med externa aktörer till exempel i form av finansiering av doktorandtjänster. Tillsammans med Närhälsan i Göteborg samt tillsammans med Campus Västervik i Västervik inrättades hösten 2015 två doktorandtjänster, där finansieringen delas lika mellan högskolan och verksamhet.

Senast uppdaterad