Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

INFORMATION

Nytt datum meddelas senare

Plats: Högskolan Väst
Salar för seminarier: C118/C120 alternativt Albertsalen

Konferensen är kostnadsfri.

Årets konferens belyser barns och ungas psykiska (o)hälsa och utanförskap samt samverkande insatser i syfte att främja barns och ungas välmående. Exempel på områden kan vara samverkan mellan skola och socialtjänst, samverkan inom skolan, uppväxtförhållanden präglade av fattigdom, missbruksproblem, psykisk ohälsa eller våld, samt konsekvenser av detta på barn och unga. Även andra aktuella frågeställningar inom ramen för temat är välkomna att diskuteras. Syftet med konferensen är att erbjuda ett forum där både forskning och olika verksamheter kan presenteras, samt skapa möjlighet till dialog mellan forskare och professionsgrupper.

KEYNOTE SPEAKERS

• Anette Wickström,  Linköpings  universitet : “Att känna sig nere och ha svårt att somna - Elevers perspektiv på psykisk hälsa och vilka insatser som behövs”
• Ytterligare Keynote speaker annonseras inom kort

PARKERING

Läs om parkering.

Konferensen är kostnadsfri - så passa på att anmäla dig redan idag! OBS anmälan är bindande! Avanmälan efter den 5 juni eller vid utebliven avanmälan debiteras 200 kr exkl. moms. 

DATASKYDDSFÖRORDNINGEN - GDPR

Läs mer om hur Högskolan Väst behandlar dina uppgifter och vilka rättigheter du har här.

ANMÄLAN ÄR STÄNGD för tillfället - konferensen uppskjuten till HT2020, nytt datum meddelas framöver

Ev. födoämnesallergier
GDPR

Vi behöver ditt samtycke till att behandla de uppgifter som du lämnar om dig själv i formuläret. Uppgifterna behövs för att planera och administrera evenemanget, för att kommunicera med dig, och för att tillgodose eventuella önskemål om specialkost. Uppgifterna kommer att behandlas av ansvariga för evenemanget, samt raderas efter evenemanget.  
 
Läs mer om hur Högskolan Väst behandlar dina uppgifter och vilka rättigheter du har.  
www.hv.se/dataskydd 

Kontakt


Sabina Kapetanovic

Sabina Kapetanovic Universitetslektor
sabina.kapetanovic@hv.se

Daniel Olof Wiedel

Daniel Olof Wiedel Universitetslektor
daniel-olof.wiedel@hv.se
Senast uppdaterad