Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Logistikföreningen PLAN bjuder in till den tjugoandra Forsknings- och tillämpningskonferensen. Den här gången är vi på Högskolan Väst den 17 - 18 oktober 2023 i Trollhättan.

Konferensen vänder sig till forskare och praktiker verksamma i näringsliv, akademi och offentlig sektor. Kunskapsutbytet mellan dessa grupper är ett av de grundläggande syftena med konferensen och har starkt bidragit till tidigare års framgångar.

Konferensen är en viktig möjlighet för alla som arbetar inom logistik- och produktionsområdet att utbyta tankar och erfarenheter. Vi ser därför gärna att ett brett urval av konferensbidrag presenteras.

 

Vi ser kompetens inom logistik och produktion som en nyckel för industriell omställning och fortsatt industriell konkurrenskraft. Digitalisering i alla typer av processer inom logistik och produktion är starka möjliggörare av dessa lösningar. Samtidigt aspekter av ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet kopplat till logistik viktiga att belysa.

Skicka in ditt förslag till konferensbidrag innan 12 juni och kom till Trollhättan 17-18 oktober 2023!

För mer detaljerad information om konferensen - klicka då på denna länk och läs mer på PLANs hemsida .

Frågor om detta event? Tveka inte att höra av dig till event@hv.se