Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Forskningsgruppen HR på Institutionen för Individ och Samhälle bjuder in till ett öppet seminarium om psykologisk trygghet med Malin Rogström, HR-chef på Gävle Energi AB. Seminariet är öppet för alla, medarbetare såväl som studenter.

Forskningen kring psykologisk trygghet och att omsätta den i arbetslivet
Forskning visar att psykologisk trygghet på arbetsplatser påverkar den psykiska hälsan, produktivitet och innovation. Vad innebär psykologisk trygghet, varför är det så viktigt, vad säger forskningen och hur kan man tillämpa den i praktiken?  Malin Rogström, HR-chef på Gävle Energi bjuder på sin kunskap och erfarenheter inom området.

Malin Rogström har i mer än 15 års tid arbetat med inkludering och psykologisk trygghet i olika branscher och grupper. Det som bla ledare på Sveriges Television, som global HR-specialist inom området på Sandvik samt inom innovationsstödsbranschen som verksamhetsansvarig på Sandbacka Science Park. Nu arbetar som HR Chef på Gävle Energi AB och hon är en av de få svenskar som certifiera sig i den amerikanska professorn Brene Browns forskningsbaserade program, ”Dare to Lead.

Välkomna!

Forskningsgruppen HR, IoS, via Jennie Ryding och Camilla Seitl