Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Fokus för årets konferens är föräldraskap och familjestöd. Syftet är att erbjuda ett forum där forskare och praktiker kan mötas och diskutera gemensamma områden och frågeställningar såsom t.ex. Hur fungerar föräldrabarn relationer? Vilket föräldrastöd finns att tillgå i samhället avseende yngre, respektive äldre barn? Vad visar den senaste forskningen på området? Pågående och genomförda forskningsprojekt presenteras tillsammans med utvecklingsprojekt inom olika verksamheter.

Information

Datum: 13 juni
Plats: F131, Högskolan Väst 
Salar för seminarier: I105, I106, J106, J113 (våning 1)

Konferensen är kostnadsfri.

Inbjudan

PDF inbjudan

 

Key-note speakers

 
Fotograf Maria Hansson

Fatumo Osman, doktor i medicinsk vetenskap, Högskolan Dalarna, som nyligen disputerat med en avhandling om kulturanpassat stöd till somaliskfödda föräldrar i Sverige.

Philip Hwang, professor i tillämpad psykologi, Högskolan Väst och Göteborgs Universitet, och författare till böcker som Utvecklingspsykologi, Ungdomar och unga vuxna: Utveckling och livsvillkor och Gruppsykologi: för skola, arbetsliv och fritid.

Presentation

Vill du presentera på konferensen ber vi dig att skicka in ett kortare abstrakt avseende innehållet (max 120 ord), samt anmäla dig till konferensen.

  • Ange: Namn, Organisation/arbetsplats och kontaktuppgifter

Skicka ditt abstrakt till Jennie Ryding: jennie.ryding@hv.se

Hitta till Högskolan Väst


Mer information


Senast uppdaterad av Claudia Preisig