Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Prinsen och entreprenörerna besöker under förmiddagen Magnus Åbergsgymnasiet i Trollhättan för möte med elever där. Delegationen fortsätter sedan till Högskolan Väst för samtal inför publik och rundabordsdiskussion med studenter.

Mellan kl 13:45 och 15:15 hålls ett öppet seminarium i Entré AIL dit alla studenter med intresse för entreprenörskap är välkomna. Ingen föranmälan krävs.

Mellan kl 15:20 och 16:20 hålls en timmes rundabordssamtal där särskilt intresserade studenter har möjlighet att få bolla sina tankar och framtidsdrömmar och låta sig inspireras av inspel från superentreprenörerna och Prins Daniel. Ca 30 studenter kommer att ges möjlighet att delta i rundabordssamtalen. Särskild intresseanmälan behövs för att delta i denna del. Till intresseanmälan (kalenderposten)

Dagen avslutas med ett besök på Drivhuset.

Högskolans rektor Martin Hellström medverkar och är värd för Prinsens besök. Han vill uppmana alla studenter att ta chansen att delta i det öppna seminariet.

-Och är du särskilt intresserad ska du absolut ta chansen att delta i rundabordssamtalet med Prinsen och de övriga experterna, säger Martin Hellström.

Medverkande under besöket på Högskolan Väst:
Prins Daniel
Inspiratörer: Anna Stenberg, Lena Patriksson Keller, Martin Lorentzon
Moderator: Leo Razzak
IVA: Johan Weigelt, Akademisekreterare och vice vd
Representant Högskolan Väst: Martin Hellström, rektor
Representant Drivhuset: Alma Ohlin
Representant Swedbank: Thomas Eriksson, kontorschef TrollhättanVänersborg

Om projektet

Prins Daniels Fellowship är ett långsiktigt samarbete mellan Prins Daniel, IVA samt framstående entreprenörer och företagsledare. Projektet lanserades i januari 2013 och förhoppningen är att projektet ska bidra till en mer gynnsam kultur för entreprenörskap och en mer tillåtande attityd till risk och misslyckande.

Projektet har samlat en grupp utvalda entreprenörer och företagsledare som deltar i projektet som inspiratörer och som medverkar vid besök på skolor och universitet.Kontakt


Senast uppdaterad