Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Högskolan Väst arrangerar årligen en utbildningsmässa där gymnasieelever i regionen bjuds in för att träffa olika högskolor, universitet och organisationer. Under mässan kan du lyssna på spännande föreläsningar och informationspass samt att det finns ett antal aktiviteter du kan prova på.

Mässan vänder sig till gymnasieelever och till allmänheten. Är ni fler än 10 personer kan ni anmäla er till vår kontaktperson, se nedan. Är man färre än 10 personer behöver man inte anmäla sig.

Mässtid, torsdagen den 1 februari 2018, kl. 09.00-15.00

Besök Utbildning Väst

Vill ni besöka Utbildning Väst? Mässan är självklart kostnadsfri och alla är välkomna, däremot behöver grupper på 10 personer eller fler anmäla sig. Vi behöver också veta vilka tider ni kommer.

Ni vet väl att högskolan bjuder på gratis busstransport för elever i regionen. Vi kommer att kontakta er i januari för att bekräfta upphämtningsplats, avgång- och ankomsttider.

Anmälan

Anmälan är stängd och öppnar igen inför nästa mässa.
För att vi på bästa sätt ska kunna planera mässan behöver vi ha koll på ungefär hur många som kommer och vilka tider. Mässan är kostnadsfri och alla är välkomna, däremot behöver grupper på 10 personer eller fler anmäla sig. Mässprogram kommer sändas ut till anmälda skolor en vecka innan.

Nyhetsartikel från  lokaltidningen TTELA - "Stort intresse för framtiden"

Information

Nedan på denna sida finns mer information till utställare.

Mässprogram 2018

När mässprogrammet är klart (v.51) publiceras det här på webben och sänds ut till anmälda skolor en vecka innan.

Senast uppdaterad