Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Anmälan

Inför utbildningsmässan behöver vi ha in följande anmälningar:

1. Anmälan föreläsningar

Varje institution gör en anmälan om önskade föreläsningar. Anmälan ska innehålla rubrik, titel och namn på föreläsaren. Vi behöver också kontaktuppgifter till föreläsaren samt till en reservperson om föreläsaren inte skulle dyka upp eller dylikt. Utan dessa kontaktuppgifter kommer vi inte att planera in föreläsningen i schemat och programmet.

Sista anmälningsdag 7e december - anmälningsformulär föreläsningar

 

2. Anmälan monter

Montrarna arrangeras efter intresseområde, ni hittar vilken utbildning som ingår i vilket intresseområde på hv.se/utbildning. Denna anmälan måste göras montervis. Vi tar endast emot 1 anmälan per monter, alltså behöver ni prata ihop er innan ni lämnar in er gemensamma anmälan.

Sista anmälningsdag 7e december - anmälningsformulär monter

 

3. Anmälan monterpersonal och tröjor

Vi behöver veta namn på monterpersonal som jobbar under dagen (för att kunna göra namnskyltar) samt vilken monter respektive personal kommer att tillhöra. Vi behöver också få in de önskade tröjstorlekarna så att vi kan beställa dem. Era tröjor levereras till kontakpersonen ni angett som sedan ansvarar för att dela ut tröjorna.

Sista anmälningsdag 4 januari - anmälningsformulär tröjor och monterpersonal

 

Monter

Monterutbildning

Vi erbjuder en monterutbildning för de utställare som önskar detta. Utbildningen är ca. 60 minuter lång och den tar upp allt från hur man lättast tar kontakt med mässbesökare till hur kroppspråket kan påverka. Kontakta Anna Johansson vid intresse.

Monterinredning och tillbehör

I varje intern monter kommer det att finnas:
- Utbildningskataloger
- Co-opfoldrar (berörda montrar)
- Give-away
- Namnskyltar
- Skålar/pennställ (för give-aways)

För att underlätta arbetet lägger vi ut det vi tror att ni kommer att behöva under dagen, innan mässan öppna. Skulle något ta slut, då säger ni till utsällarservice.

Oavsett våra olika program och institutioner är det viktigt att mässans besökare upplever oss som en och samma högskola. Därför behöver ni tänka på hur presentationsmaterialet ser ut, dvs de eventuella roll-ups, affischer etc som ni vill exponera i semband med mässan. Vi vill se enhetliga ut, och om materialet är framtaget för ett eller flera år sedan är det sannolikt att vi har hunnit uppdatera utseendet sedan dess. Därför önskar vi att ni senast den 12 december kontaktar Anna Johansson med önskemål.

Föreläsningar

Vi behöver veta föreläsningens titel, en beskrivande text, föreläsare samt kontaktuppgifter till denne. Vi ber er också ha en reservplan i åtanke om den föreläsare skulle bli sjuk eller dylikt. 

Efter er anmälan ska ni få ett mail med en bekräftelse, om ni inte fått denna vänligen kontakta Anna Johansson.

Utställaransvarig:
Anna Johansson
mobil. 073-9013361

Senast uppdaterad