Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Anmälan

Varmt välkomna som utställare till vår utbildningsmässa, Utbildning Väst! Mässan har arrangerats sedan 2008 och är numera en attraktiv mässa i regionen. Vi är måna om att alla elever ska få möjligheten att träffa högskolor och universitet och bjuder därför skolorna i regionen på busstransport till och från mässan.

Vi har begränsat antal platser och tillämpar därför först-till-kvarn principen. Senaste anmälningsdatum är den 25 november, med anledning av att vi trycker mässprogram kan vi inte ta emot sena anmälningar.

Genom att fylla i anmälningsformuläret, se nedan, så anmäler ni ert företag/organisation till Utbildning Väst 2017 på Högskolan Väst.

Kostnad

Kostnad för företag att delta på mässan är 2000kr exkl. moms.

Priset inkluderar:
- Yta på 2x1 m
- 1 bord (60x120 cm) alt. 2 ståbord
- 1 eluttag, 10A
- Lunch och fika för 2 mässdeltagare
- Trådlöst internet

Vänligen respektera den yta som är förevisad för er monter. Har ni egen monter som ni vet tar upp större yta måste ni meddela detta i förväg till Fanndis Hermannsdottir. Extra monteryta debiteras med 1500kr exkl. moms, då ingår lunch och fika för 2 extra personer.

OBS!

Efter er anmälan ska ni få ett mail med en bekräftelse, om ni inte fått denna vänligen kontakta Fanndis Hermannsdottir.

Sista anmälningsdatum 3 december 2016

MONTERPLATS FÖR LÄROSÄTEN PÅ UTBILDNING VÄST 2017 KOSTAR 3000KR EXKL. MOMS.


Priset inkluderar följande:

- Utställningsyta 2x1 m
- 1 monterbord på 70x120 cm alt. 2 ståbord
- 1 eluttag á 10A
- Trådlöst internet
- Lunch till 2 personer

Extra tillval:

- Dubbelmonter (inkl. 2 extra monterpersonal) - 2000kr exkl. moms
- Extra eluttag 10A - 250kr exkl. moms
- Extra monterpersonal (lunch och fika) - 150kr exkl. moms
- Informationspass 2x300 min. (för- och eftermiddag inkl.) - 500kr exkl. moms

Ansvarsförbindelse vid trådlöst internet

Vi tillhandahåller trådlöst internet till de företag/organisationer som önskar detta. Kontaktpersonen ansvarar för att internetkontot behandlas korrekt.

MÄSSTIDER OCH UTSTÄLLARSERVICE


Mässtider

Mässans öppettider för besökare är kl. 09.00-15.00
Vi ber er att inte ta ner er monter innan stängningsdags.

Inflyttning/Utflyttning

Tidigast onsdag den 1 feb. från kl. 16.00. Efter kl. 18.00 finns ingen personal på plats och vi låser mässhallen (av säkerhetsskäl) vilket gör att ni inte får åtkomst till mässhallen. Torsdag den 2 feb. kommer personal att finnas på plats från kl. 07.30. Er monter bör vara klar senast kl. 08.45. 

Utflyttning påbörjas tidigast kl. 15.00 när mässan stänger.

Utställarservice

Öppet 1 feb. kl. 16.00-18.00 och 2 feb. kl. 07.30-16.30

Utställaransvarig:
Fanndis Hermannsdottir
mobil. 0733-97 51 35

Informationspass

Samtliga informationspass för högskolor och universitet kommer att äga rum i F-huset.

Infopassen ska vara max 20 min. långa. Information om tider och salar kommer att finnas i mässprogrammet, detta publiceras i januari samt skickas ut till er utställare tillsammans med utställarinformation i januari.

I alla salar finns projektor och whiteboard. Ni tar med er egen dator som ni kopplar upp till ert infopass. Samtliga salar har VGA och HDMI koppling till datorer.

Observera att det tillkommer 500kr för att hålla informationspass, i priset ingår självklart ett informationspass under förmiddagen och ett under eftermiddagen. Ni betlar alltså inte 500kr per pass.

LUNCH OCH FIKA


Under mässdagen kommer det att finnas möjlighet till förmiddagskaffe i Restaurang Västan utställarlounge mellan kl. 08.30-10.30, lunch mellan kl. 11.30-13.30 samt eftermiddagskaffe mellan kl.. 14.00-15.00. Det kommer finnas lunchkupong i informationspåsen vid er monter. Kom ihåg att meddela i god tid om ni har önskemål om specialkost.

Godsadress

Adressen som ni använder om ni vill sända gods i förväg till högskolan är:
Högskolan Väst
Gustava Melins Gata 2
Godsmärkning "Utbildnings Väst 2017"
Avsändare - Ert organisationsnamn
461 86 Trollhättan

Tänk på att om ni önskar återsända gods efter mässan så är ni själva ansvariga för administrationen av detta. Högskolan upplåter plats i godsmottagningen vid återsändning. Material som lämnas kvar kommer att slängas efter mässan.

Villkor och information om PuL

De personuppgifter du uppgett i denna registrering kommer att sammanställas i vårt registeringssystem för att kunna hantera deltagande och eventruell betalnin gför mässan. Personuppgiftslagen (PuL) tillämpas. Uppgifterna kan komma att sparas upp till ett år. 

Du är skyldig att informera dig om de regler som gäller för vistelse på Högskolan Väst under hela din besöksperiod. Gällande regler finns att läsa på högskolans webbplats, http://www.hv.se

Senast uppdaterad