Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Organisation

Centrumbildningen är organisatoriskt placerad på Institutionen för ekonomi och IT men skall omfatta hela högskolans verksamhet där de tre dimensionerna ekonomisk, ekologisk och social hållbarhet tydliggörs i en högskoleövergripande plattform. Centrumbildningen leds av en verksamhetsledare tillsammans med en styrgrupp meed representanter från högskolans olika institutioner/enheter. Verksamhetsledare är Sven Hassler och styrgruppen utgörs för närvarande av:

Aktuella händelser

Seminarieserie

Varje onsdag under hela höstterminen erbjuder Högskolan Väst öppna föreläsningar med varierat innehåll. Är du nyfiken trollhättebo eller bor du på Restad Gård och vill ta del av vad som sker på högskolan, kom och lyssna och ta en fika. Seminarieserien heter Open Lectures och är öppen för alla!

Samverkansforskning - utlysning av projekt!

Centrum för Hållbar Utveckling (CHU) kommer för 2016-2017 att utlysa ett antal projekt för att stödja samverkansforskning tillsammans med externa verksamheter inom området hållbar utveckling.

Våra nätverk/samarbetspartners


Green factory (innovationskluster)

CSR Västsverige

Fairtrade city

Klimatstrategi för Västra Götaland

Miljöbron

RCE Västra Götaland

SMGC (Sustainability and maintenance global center)

Nordic Sustainable Campus Network

Kontakt