Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Medietekniker

Vi medietekniker finns här för att hjälpa dig om du har en idé om en filminpelning, poddinspelning,  film för kursmaterial, föreläsningsfilm, instruktionsfilm, filmade intervjuer samt film för forskningsprojekt. Filmerna kan sedan användas i utbildnings- och reklamsyfte. Vi kan även vara med och livesända din konferens eller annan typ av event på campus eller digitalt. Har du någon idé om filminspelning eller livesänding av event? Vi finns här för att hjälpa dig med ditt projekt och du behöver inte ha några förkunskaper för att kunna få hjälp med att ta fram en film eller livesändning. Boka in ett möte med oss för diskussion! 

För bokning eller frågor om stöd för medieproduktion: IMS@hv.se

Längst ner på denna sidan hittar du även kontaktuppgifter till respektive medietekniker.

Föreläsningar 

Spela in din föreläsning i vår studio med hjälp av en tekniker i lugn och ro. Vi hjälper dig med inspelningen samt uppladdning av din färdiga film så att du kan komma åt den i Canvas i din kurs. Vi kan även spela in din föreläsning i sal om så skulle önskas. Vi har även tillgång till exempelvis en telepromter och Powerpoint klicker om så skulle önskas.

KURSMATERIAL 

Du kan även spela in och producera digitalt kursmaterial som blir ett komplement till den traditionella föreläsningen. Produktionen kan vara alltifrån rena ljudfiler till skärminspelningar eller intervjuer av lärare eller personer ifrån extern verksamhet. Inspelningarna kan göras på campus i vår studio eller i sal, eller hos extern part utanför campus. Intervjuerna kan göras fysiskt på plats eller digitalt. Vi hjälper dig genom hela processen.

Instruktionsfilmer

Har du har delar i din kurs som behöver stöd av en film för att förenkla förståelsen av själva momentet?  Detta kan tex vara filmer på en robot, maskin, laboration, intervju med utomstående på plats i verksamhet, ritning som skall visualiseras osv. Det finns säkert fler områden som just gäller ditt område. Hör av dig!

Forskningsprojekt

Du har kanske ett forskningsprojekt som behöver marknadsföras via en film för att nå ut med din forskning? Vi kan hjälpa till att ta fram en berättande film eller så kan vi hjälpa till med att dokumentera ditt projekt. Filmen kan sedan spridas via sociala medier eller visas på konferenser.  Detta förutsätter dock att det finns befintlig finansiering och budget för att vi skall kunna hjälpa dig.  

Digitala event och Livesändning

Vi kan hjälpa till att livesända din konferens eller annan typ av event ifrån campus eller helt online. Vi har all utrustning som behövs för att vi skall kunna göra en heldagssändning i Zoom, Teams , Youtube eller annan önskad digitalplattform.

Poddinspelningar 

Vi kan även hjälpa till med inspelning av ljudpodd i vår poddstudio i radio-kvalite. Man kan spela in upp till 4st personer samtidigt. Rummet är utrustad med professionella mikrofoner samt hörlurar.

Det är oss du möter


Senast uppdaterad
Kontakta webbredaktionen om något inte fungerar på webbplatsen