Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Sedan i höstas har Högskolan Väst testat återkopplingsverktyget FeedbackFruits, demotiden har nu utökats fram till augusti 2024. Detta innebär att även kurser inom läsperiod 3 och 4 har möjlighet att testa på detta. FeedbackFruits är installerat i Canvas och innehåller många olika funktioner, de vi främst hittills har provat är interaktiva dokument och interaktiv video men under nästa år kommer vi även att testa Peer review och Comprehension-funktionen. Vill du veta mer om FeedbackFruits så finns här en kort övergripande film. 

Onsdagen den 10/1 kommer  IKT-pedagogerna Caroline Anderson och Bitte Sjöholm och pedagoger från FeedbackFruits ha en genomgång av några av funktionerna i verktyget.

8.30-9.15 Caroline och Bitte går igenom interaktiva dokument och interaktiv video.

9.30-10.30 Eva från FeedbackFruits (svensk/norsktalande) går igenom Peer Review, Comprehension och svarar på frågor.

Träffen blir i hybridform och man kan vara med på plats (J113) eller online (https://hv-se.zoom.us/j/5867988851). Är du intresserad av att vara med så anmäl dig till akademus@hv.se och skriv om du är med på plats eller online. Vill du testa något av verktygen i en kurs under våren så prata med Bitte eller Caroline efter träffen eller skriv till akademus@hv.se

 

Varmt välkomna!

Senast uppdaterad