Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Beställ ditt Padletkonto och boka samtidigt  en IKT-timme om du vill ha hjälp med att utforska Padlet som verktyg. 

Padlet, den populära kollaborativa plattformen för att organisera idéer och dela information, har just tagit ett stort steg framåt i användarupplevelsen genom att lansera en ny och efterlängtad funktion: Slideshow. Denna funktion kommer att förenkla presentationer och göra det ännu enklare att dela innehåll med andra på ett visuellt och engagerande sätt.

Slideshow-funktionen bibehåller interaktiviteten från Padlet-ytor. Användare kan fortfarande klicka på länkar, visa bilder och interagera med innehållet precis som de kan när de använder Padlet som vanligt. Slideshow-presentationer kan enkelt delas med andra användare, vilket gör det enkelt att samarbeta och ge feedback. Användare kan bjuda in kollegor eller studenter att samarbeta i realtid.

Om du redan är en Padlet-användare, missa inte att prova den nya Slideshow-funktionen och ta din presentation till nästa nivå. För dig som ännu inte har upptäckt Padlet, kan det vara ett perfekt tillfälle att utforska dess funktioner och dess nya Slideshow-läge. 

 

Senast uppdaterad