Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

I höst kommer vi från Akademus erbjuda fyra intressanta kurser inom det högskolepedagogiska fältet. Först ut är undervisningsskicklighet i lärarrollen som vänder sig till dig som vill utveckla kunskaper inom retorik, skapa presentationsmaterial och pedagogiskt ledarskap. Höstens andra kurs; läsa, skriva och samtala för att lära i högre utbildning handlar om studenters språk- och kunskapsutveckling. Den tredje kursen, bedömning, återkoppling och examination fördjupar dina kunskaper om hur lärandemål, undervisning och examinationsformer hänger ihop. Sista kursen, hållbar utveckling i undervisningspraktiken ger dig chansen att utveckla och fördjupa din kunskap att väva in hållbarhetsaspekter i din undervisning.

Låter det spännande? Gå in på vår sida med aktuellt kursutbud och läs mer om innehåll, ta del av kursplaner och schematillfällen men framförallt anmäl dig då våra platser är begränsade.

 

Senast uppdaterad