Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Gunilla Thålig Karlsson

Arbetar på: Akademi- och ledningsstöd

Anställningsår: 30 år (2020)

Ett speciellt tillfälle jag aldrig glömmer!

– Det finns så många minnesvärda tillfällen! Men en milstolpe var naturligtvis beslutet att flytta samman högskolan till en ort. För mig var valet av stad inte viktigt. Det viktigaste var att få vara med om att planera och marknadsföra ett gemensamt campus med fina lokaler och att se studentkårens glädje över att alla studenter nu samlades på en ort. Starkaste minnet är nog när jag med bygghjälm på huvudet, fick gå in i byggnaden som då bara var ett skal med några få innerväggar, för att bland annat planera var informationsskärmarna skulle sättas upp.

Det bästa med Högskolan Väst som arbetsplats?

Det bästa med min arbetsplats är den snabba expansionen som gett mig möjlighet att lära och utvecklas. Inte bara inom mitt område webb och kommunikation, utan även inom områden som förvaltningens ledningsgrupp, administrativ verksamhetsutveckling, campusutveckling, krisberedskap och krishantering. Bäst av allt är möten och samarbeten med fantastiska kollegor. Att två gånger om året få se glada studenter ta examen och känna att jag förhoppningsvis bidragit lite för att underlätta deras studietid här på Högskolan väst gör mig stolt och glad.

Senast uppdaterad