Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Personalfoto Simon Danielsson

Berätta kort om vad du arbetar med!

- Jag jobbar på högskolans IT-avdelning som systemutvecklare. Vi är ett litet team som utvecklar och underhåller högskolans IT-system. Det är några större system som vi lägger ganska mycket tid på, som t.ex. Mittkonto där all kontohantering görs och  högskolans lärplattform där studenterna hittar kursmaterial mm.

- Men vi har också en hel del mindre system och framför allt integrationer mot andra system som gör att vi får jobba med nya saker hela tiden.

Varför sökte du arbete hos Högskolan Väst?

- Högskolan lockade då jag förstod att man som utvecklare får jobba mycket direkt mot verksamheten. De flesta av våra IT-projekt drivs av någon utanför IT-avdelningen och man får mycket feedback från andra avdelningar som man utvecklar för.

Vad är det bästa med din yrkesroll?

- Som systemutvecklare ställs man kontinuerligt inför nya intressanta utmaningar. Det passar mig som gillar problemlösning. Det är också väldigt skönt att jobba i ett team där vi gemensamt tar på oss och löser uppgifter.

Senast uppdaterad