Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Maria Jordansson. Foto

Arbetar på: Akademi- och ledningsstöd

Anställningsår: 30 år (2020)

Ett speciellt tillfälle jag aldrig glömmer!

– Svårt val efter 30 år! Men jag minns med stolthet när jag deltog med hela avdelningen Utbildningsadministration på konferens i Stockholm. Jag föreläste om min resa från att börja jobba som 24-åring på en liten högskola och hur vi hade förändrat våra arbetssätt för utbildningsadministratörer ute på institutionerna till en gemensam förvaltning.

– Jag var med och jobbade fram denna förändring och arbetade intensivt med att stärka dessa roller. Jag kände mig oerhört stolt som person, men även som representant för högskolan.

Det bästa med Högskolan Väst som arbetsplats?

– Det är en fantastisk arbetsplats! Högskolan har ju blivit en del av mitt liv och nästan som min familj. Här har jag fått växa, utvecklas och fått nya roller. Jag har haft flera olika roller inom de delar som handlar om Utbildning och nu när jag jobbar som Akademistöd så känner jag att jag äntligen har hittat hem och kan vara ett professionellt stöd.

– Jag har några gånger funderat på vad jag skulle vilja göra om jag skulle söka nytt job b, vilket jag gjort två gånger på 30 år, men slutsatsen har alltid blivit: Jag älskar att vara en del av Högskolan väst och vill så förbli.

Senast uppdaterad