Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

BESÖK UTBILDNING VÄST

Mässan är självklart kostnadsfri och öppen för allmänheten. Däremot behöver grupper på 10 personer eller fler, anmäla sig till vår kontaktperson, som du ser nedan. Vi behöver också veta vilka tider ni kommer.

 

GRATIS BUSSTRANSPORT FÖR ANMÄLDA ELEVER

Högskolan Väst bjuder på gratis busstransport för elever i regionen. Vi kommer i januari kontakta de skolor som har föranmält detta för att bekräfta upphämtningsplats, avgång- och ankomsttider.

 

VÄGBESKRIVNING

Högskolan ligger mitt i centrum, intill Drottningtorget och mitt emot kommunhuset och ett stort vattentorn, vilka är lätta att se. Du svänger av från riksväg 45 i rondellen där skyltar visar mot centrum. Högskolans parkering nås från stadshusrondellen till höger in på Gustava Melins gata och är skyltad.

Adressen är:
Högskolan Väst
Gustava Melins gata 2
461 32 Trollhättan

 

GARDEROB

Vi har en kostnadsfri bemannad garderob i Entré AIL (se karta) med plats för 400 jackor.

OBS! Vi ansvarar inte för värdesaker.

LUNCH

Lunchbiljetter kommer skickas ut innan för de gymnasieklasser som förbokat. För övriga besökare går det att köpa mat på campus i någon av våra restauranger. Frukt kommer att finnas kostnadsfritt i lokalen.

 

PARKERING

Under Utbildning Väst behövs inte det ordinarie parkeringstillståndet som studenter och anställda har. Men betalning görs som vanligt i någon av parkeringsautomaterna eller med appen SMS Park.

 

MÄSSPROGRAM

Mässprogram_2019_master.pdf

 

TRÅDLÖST NÄTVERK

Vi erbjuder gratis Wi-Fi till våra besökare. Klicka gärna på installationsguiden nedan för att läsa mer.

https://www.hv.se/student/it-support/wifi/wifi---hv-guest/ 

ANMÄLAN

Anmälan besökare (grupper på 10 personer eller fler): www.hv.se/besokare/uv19 

 

Senast uppdaterad av Anna Elfgren