Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Akademisk högtid

En av de största högtider på Högskolan Väst som vi arrangerar, är Akademisk Högtid som äger rum varannat år under hösten/vintern. Här uppmärksammas nya dokorer, docenter och professorer för deras arbete med sin forskning. Ett pedagogiskt pris delas ut och en hedersdoktor uppmärksammas. Under arrangemanget får publiken ta del av högtidliga tal, cermonidelar där diplom och nålar delas ut, musikunderhållning och eftermingel. 

Master- och Magisterhögtid

Varje vår anordnas en master- och magisterhögtid för de studenter som avslutat sina programstudier på avancerad nivå vid Högskolan Väst. Ceremonin inramas med musik och alla gäster bjuds på enklare förtäring.
Information om master- och magisterhögtid.

Avslutningshögtid

I samband med terminsavslut genomförs en gemensam avslutningshögtid för alla programstudenter. Oavsett om man tagit sin examen eller ej får man delta på denna avslutningshögtid, då detta är ett arrangemang som firar alla studenters hårda arbete med sina studier. Avslutningshögtiden hålls i Albertsalen och utgör en festlig avslutning på studietiden.
Information om avslutningshögtiden.

Vid eventuella frågor, tveka inte att kontakta oss på event@hv.se 

Kontakt


Rebecka Haak

Rebecka Haak Kommunikatör Eventkoordinator
rebecka.haak@hv.se
Senast uppdaterad