Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Ceremoni
Kl. 15:30-18:00
Albertsalen, F104-105, Högskolan Väst
Observera att vi önskar att du är på plats kl. 15:15!
Under ceremonin installerar vi våra nya professorer och hedrar våra nya docenter och doktorer samtidigt som vi uppmärksammar andra akademiska framsteg som högskolan gjort! Ceremonin ramas in av fina tal och underhållning.

Mingel och stipendieutdelning
Kl. 18:00-19:00
Entré AIL, Högskolan Väst
Under minglet tar den festliga stämningen vid och det bjuds det på något gott att äta och dricka. Vi delar även ut stipendier från viktiga samverkanspartners till oss, GKN Aerospace och Länsförsäkringar. Efter minglet hämtar vi våra jackor i garderoben och går bort till Scandic Swania för att fortsätta firandet.

"After Högtid"
Kl. 19 och framåt
Scandic Swania, Storgatan 47-49, Trollhättan
"After Högtid" är en nyhet för årets Akademisk högtid där det finns möjlighet att fortsätta firandet under avslappnade former tillsammans med kollegor och vänner! På Scandic Swania bjuds du på härlig buffé och en dryck för 249 kr. Är du anställd vid högskolan görs ett löneavdrag och om du är gäst betalar du med kort på restaurangen. 

Observera! Det kommer att både fotograferas och filmas under högtiden. Detta material kan komma att publiceras på Högskolan Västs digitala kanaler (hemsida och sociala medier). Om du ser ett klipp eller en bild som du vill få borttagen, kontakta Linn Blakstvedt.

Senast uppdaterad