Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Moderatorn Anna Dyhre sitter på en stol utanför en byggnad.


Hej Anna! Idag har du varit på Högskolan Väst för att prata om programmet för HSS2023. Vilka är dina spontana intryck?

- Jag gillar verkligen Högskolan Västs fina campus. Allt hänger ihop och det är lätt att ta sig mellan alla olika sektioner. Ljust och fräscht, helt enkelt. Väldigt vänligt bemötande och studenter från världens alla hörn.

Du har fått en sneak peek på programmet. Finns det något som sticker ut?

- Det är alltid kul med en sneak peek! Jag är väldigt glad över att få höra hur Micael Dahlen kommer knyta ihop sin syn på samverkan nu och i framtiden. Gillar även att Högskolan Väst vill sticka ut och få till samtal som kan skava till och kunna "blåsa ut navelluddet".

Hela Trollhätteregionen har ju gått igenom flera stålbad men har genom samverkan mellan till exempel näringsliv, kommun och akademi kunnat resa sig gång på gång. Nu är staden i ett spännande skede med flera kreativa näringar som växer. 

Om några månader ska du ännu en gång moderera HSS-konferensen. Vad längtar du mest efter?

- Jag längtar efter att återigen få träffa alla dessa nyfikna människor som tror på samverkan och vill hitta nya vägar. Deltagare som vågar blanda och bjuda på kunskap, passion och lite galenskap. Efter pandemin förstår vi nog alla att det är just i samverkan mellan scenen och publik, i pauserna och i de informella mötena däremellan som magin uppstår. 

Senast uppdaterad