Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Hej Rebecka! Hur är pulsen inför HSS 2023?
Pulsen är stabil och jag är pepp. Jag ser verkligen framemot detta!

Hur har du tänkt kring kvällseventen?
Jag vill att samverkan ska genomsyra båda kvällseventen. Inte bara att vi snackar om samverkan under dagen, utan att vi även får chans att göra det på riktigt under kvällarna. Det skapar en genuin och ärlig känsla kring samverkan och hur vi som högskola faktiskt vill arbeta med detta.  

Det sociala programmet drar igång redan den 10 maj. Berätta!
Precis! Vi startar klockan 17.00 den 10 maj med en kickoff-kväll i vår nyrenoverade restaurang Västan. Redan här får du träffa konferensens moderator Anna Dyhre som leder ett kortare program från scenen.

Det blir även en härlig buffé som Trollhättebaserade restaurangen Järnet står bakom. Kvällen fortsätter med livequiz med Björn Nilsson. En quiz som kommer skapa härlig stämning och som låter oss mötas.

Oavsett om man känner någon eller inte så vågar jag lova en riktigt fin kväll och uppvärmning inför HSS 2023!

Och den stora HSS-galan då? Vad kan du säga om den?  
Vi kommer vara i Nova Arena på Innovatum-området, som är en fantastisk lokal och miljö att vara i. Det är en gammal industrilokal där det förr i tiden byggdes tåg. Idag blomstrar näringslivet i området med nya företag som växer fram, kreativa näringar, kulturskolan och olika events arrangeras här året om.

Hur ser programmet för galan ut?
Det blir en kväll full av olika upplevelser från att man sätter sin fot i lokalen. Under minglet innan middagen blir det musik med Astrid Melén trio som är en up-and-coming artist från Trollhättan. Man vill inte komma försent till detta! Det går att åka buss från Drottningtorget i centrum. Då är man garanterat på plats när allt kickar igång.

Ett mingel i världsklass alltså?
Verkligen! Gästerna kommer också att få testa att öppna och äta ostron. Men oroa dig inte! Om du inte är van får du hjälp av ett proffs. 

Och själva middagen?
Middagen hålls i framtidens samverkansrum, där vi kommer mötas av ett discoskimmer, framåtanda och galastämning. Vi kommer bjuda gästerna på en trerätters middag med närproducerad mat och dryck.

Det blir givetvis också några tal och det fantastiska bandet Jane’s Bomb kommer underhålla gästerna under middagen. Om du gillar att dansa så rekommenderar vi att du tar med dig dansskorna! Jane's Bomb bjuder upp alla danssugna efter middagen, med klassiska låtar som får benen att rycka av glädje.

Maten kommer vara en upplevelse i sig, underhållningen kommer vara av hög klass och stämningen kommer gästerna minnas. En kväll du inte vill missa!

Vilken känsla vill du lämna kvar hos deltagarna?
Att man som deltagare får uppleva två kvällsevenemang som skapar samverkan, möten och härlig stämning. Genomtänkta upplevelser från A till Ö, helt enkelt! 

Senast uppdaterad