Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Deltagarna på konferensen kommer att ges möjlighet att besöka utställningsytan under konferensen, inte minst under lunchpauserna.

På torget vill vi ge aktörer chans att visa upp goda exempel på samverkan som gör skillnad. Har du exempelvis drivit ett lyckat projekt eller har du en effektiv samverkansmetod? Då är du välkommen att anmäla intresse för att ställa ut på torget.

Vi välkomnar aktörer från alla sektorer, det vill säga inte bara från akademin. Att ställa ut är kostnadsfritt men alla intresseanmälningar kommer att granskas av arrangörerna. Vi kommer dock att välja bort anmälningar som har försäljning av varor och tjänster som primär avsikt.  

Observera att utställningsytan är begränsad! Det betyder att det finns ett tak på antal utställare som kan ställa ut, samt att montrar kommer att begränsas i storlek. 

För att bli utställare ska:

  • ditt projekt/din verksamhet/din metod vara tydligt kopplad till samverkan mellan akademi och näringsliv, offentlig sektor och/eller civilsamhälle, samt ha en positiv samhällsutveckling som övergripande mål.
  • du/ni kunna bemanna en monter under specifika tider den 11–12 maj 2023. De exakta tiderna är inte satta, men troligtvis ska montern bemannas mellan 10.00-16.00 den 11 maj, och 09.00-12.00 den 12 maj.  Det kommer även ges tid den 10 maj för att bygga montern.   
Senast uppdaterad