Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

- Samverkanstorget kommer att fungera som en mässyta. Vi vill ha utställare som har samverkan mellan olika samhällsaktörer i fokus, och vi hoppas så klart bidra till spännande samtal och många nya idéer, säger Signe Stahlénius, eventkoordinator på Högskolan Väst och den som ansvarar för torget.

Aktörer från alla sektorer är välkomna som utställare, det vill säga inte bara från akademin. Att ställa ut är kostnadsfritt men alla intresseanmälningar kommer att granskas av arrangörerna.

Under HSS2023 kommer samverkanstorget att vara öppet även för de som inte är konferensdeltagare. Det är medvetet beslut för att skapa mer dialog mellan utställare, studenter och anställda på Högskolan Väst.

Signe Stahlénius poängterar att ytan är begränsad. Det finns därför ett tak på både antal utställare och storleken på montrar.

- Vi hoppas att många tar chansen att anmäla intresse! Om man till exempel driver ett framgångsrikt projekt eller har en effektiv metod som har sin grund i samverkan har man en unik möjlighet att nå den målgrupp man försöker nå. Vi vill visa upp konkreta exempel på samverkan som bidrar till att lösa samhällsutmaningarna, säger hon.

Anmäl intresse för att ställa ut på samverkanstorget här >>
Läs mer om samverkanstorget här >>

Senast uppdaterad