Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Vi visar vägen till drömyrket

Är du sugen på att plugga hos oss? Den 9 mars 2023 kl. 10:00 välkomnar vi dig att besöka oss på vårt stora event!

Här kommer vi att presentera vårt programutbud och vi gläds att återigen få möjlighet att träffas i vår fysiska miljö. Vi längtar efter att visa upp vårt fantastiska campus och ge inspiration och väcka din nyfikenhet inför framtidens studieval.

Vi vill att du ska fundera på vilka möjligheter du har. Vad kan du bli och vad kan vi erbjuda för att dina drömmar ska bli verklighet? Vad innebär det att vi har arbetsintegrerat lärande för dig som student? Dessa frågor och mycket mer kommer vi att besvara. 

Högskolan Väst har anordnat utbildningsmässan Utbildning Väst sedan 2008 och har genom åren välkomnat tusentals blivande studenter och besökare. Dörrarna är öppna för alla och välkomnar dig som är intresserad av att veta mer om Högskolan. 2019 var senast vi anordnade mässan och då passerade 2000 besökare våra montrar. Pandemin gjorde att vi fick ställa in och även testa nya sätt att hålla mässan på. Därför är vi inte desto mindre peppade på att få öppna upp vårt campus och ta emot er besökare igen! 

Praktisk information

Vi kommer att presentera program för dagen under februari. Kika därför gärna in igen för att få veta mer om vad du kan få uppleva under mässan!

Här hittar du information om upplägg, busstransport, vägbeskrivning, utställarinformation, wifi  m.m

Kontakt till projektledare


Senast uppdaterad
Kontakta webbredaktionen om något inte fungerar på webbplatsen