Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Besök Utbildning Väst

Alla skolor som deltar med sina klasser ska anmäla antal elever och tider ni kommer att delta via ett anmälningsformulär. I formuläret går det också att beställa ett lunchpaket till självkostnadspris. Anmälan görs av ansvarig på respektive skola. Mässan är kostnadsfri och öppen för allmänheten. Inbjudan och länk till anmälan har skickats via mejl till skolorna. 

Datum och upplägg

Den 9 mars 2023 öppnar vi portarna och dagen är uppdelat i två pass. 

  • FM-passet kl.10-12
  • EM-passet kl.13-15

Under lunchen håller mässan paus och det finns möjlighet för er att köpa lunch i Restaurang Västan, café Västan eller på Centralcaféet, alla tre på campusområdet. 

Gratis busstransport för anmälda elever

Högskolan Väst bjuder på gratis busstransport för elever i Västra Götalandsregionen som bor utanför Trollhättan. För detta krävs anmälan som skickats ut till skolorna via mejl. Vi kommer under februari att kontakta de skolor som har föranmält detta för att bekräfta upphämtningsplats, avgång- och ankomsttider.

Vägbeskrivning

Högskolan ligger mitt i centrum, intill Drottningtorget och mitt emot kommunhuset och ett stort vattentorn, vilka är lätta att se. Du svänger av från riksväg 45 i rondellen där skyltar visar mot centrum. Högskolans parkering nås från stadshusrondellen till höger in på Gustava Melins gata och är skyltad.

Adressen är:
Högskolan Väst
Gustava Melins gata 2
461 32 Trollhättan

Parkering

Under Utbildning Väst behövs inte det ordinarie parkeringstillståndet som studenter och anställda har. Men betalning görs som vanligt i parkeringsappen Easy park. Ett tillfälligt parkeringstillstånd kommer under denna dag att vara valbart i appen. Läs mer om parkering.

Trådlöst nätverk

Vi erbjuder gratis WiFi till våra besökare. Läs mer på vår installationsguide.

Kontakt till projektledare


Senast uppdaterad