Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Vi utgår från och planerar verksamheten utifrån att höstterminen 2020 startar i ett normalläge, dvs. där campusförlagda utbildningar har sina aktiviteter på campus och distansutbildningar sina på distans. Detta enligt regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer (från presskonferens 29 maj). Regeringen poängterar dock att vi behöver vara beredda på eventuella nya rekommendationer med hänsyn till det rådande smittspridningsläget.

Detta innebär att om du har sökt en campusutbildning ska du planera för studier på campus. Och du som sökt en distansutbildning förbereder dig för studier på distans. Med hänsyn till att restriktionerna om sammankomster om max 50 personer kvarstår kan detta få påverkan på hur undervisning och examination kommer att ske under hösten. Mer information kommer.

Introduktion av nya studenter till hösten

De aktiviteter som syftar till att välkomna och slussa in dig som ny student kommer att ske på distans, på grund av restriktionerna om folksamlingar (max 50 personer).

Senast uppdaterad av Kommunikationsavdelningen