Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Nordiskt Sommaruniversitet (NSU) är en nomadisk akademisk institution som organiserar tvärvetenskapliga seminarier över nationsgränserna. Sedan det etablerades 1950, har NSU drivit forum för kulturell och intellektuell debatt i Norden och Baltikum som involverat studenter, akademiker, politiker och intellektuella från regionen och utanför. Grunden för NSU:s aktiviteter är åtta studiecirklar med olika teman, där forskare, studenter och akademiker med olika bakgrund möts regelbundet under en treårsperiod.

NSU prioriterar ämnen som faller utanför de traditionella disciplinära gränserna och inte redan är etablerade på universiteten. På så vis bidrar NSU till att utveckla nya forskningsområden och alternativa perspektiv.

Kerstin von Brömssen är medlem i studiecirkel 8: Futures of Education, Cultural Diversity, Imaginations and Collective Transformations in time of the Anthropocene.

Läs mer på webbplatsen Nordic Summer University (NSU).

Kontakt


Kerstin Von Brömssen

Kerstin Von Brömssen Professor, senior
kerstin.von-bromssen@hv.se
Senast uppdaterad