Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Alla som slutfört sjuksköterskeprogrammet hos oss är välkomna i vårt alumnnätverk för sjuksköterskor som vi håller på att bygga upp. Vi startar med en återträff som vi planerar att ha varje vår.

Det finns flera sätt som vi kan samarbeta på och där du som alumn kan vara en tillgång för högskolan. Som du säkert känner till är arbetslivet en viktig del i våra utbildningar - arbetsintegrerat lärande är vår profil - och vi arbetar hela tiden för att stärka kontakterna och utöka de arbetslivsnära inslagen i utbildningarna. Du som alumn kan hjälpa oss i detta arbete!

Du som exempelvis kan tänka dig att:

  • gästföreläsa på högskolan,
  • gästinstruktör på vårt nya kliniska lärandecentrum (KLC)
  • ta emot studiebesök till din arbetsplats
  • vara mentor till en student
  • ta emot en student på din arbetsplats
  • ingå i programråd eller branschråd med koppling till våra utbildningar

Inställt!!!

Den 23 maj kl. 17 har vi vår första återträff och vi kommer att vara i Restaurang Västan där vi bjuder på lite afterwork (anmälan sker längst ner på sidan).

Förutom att utbyta erfarenheter om vad som hänt sedan sist tänkte vi presentera lite forskning om hur det är att vara nyutbildad sjuksköterska. Vi kommer också göra en rundvandring på vårt nya kliniska lärandecentrum (KLC) vilket är före detta metodrummen som nu har blivit en topputrustad avdelning. 

Har du kontakt med tidigare kurskamrater, sprid gärna denna inbjudan vidare.

Vi ses den 23 maj kl. 17:00 i Restaurang Västan där vi bjuder på lite afterwork

Tyvärr var det för få anmälda så i år ställer vi in alumnträffen.
På återhörande!

 

 

Senast uppdaterad av Eva-Lena Fast