Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

På den här sidan kan du ta del av de senaste nyhetsbreven. För att prenumerera på något av nedanstående nyhetsbrev, se länkar intill varje nyhetsbrev.

Nyhetsbrev Högskolan Väst

Nyheter och aktuella inslag från hela högskolans verksamhet.

Klicka här för att prenumerera

Nyheter om AIL - ett av högskolans styrkeområden

I det här nyhetsbrevet får du reda på vad som händer inom Arbetsintegrerat lärande, AIL, ett av högskolans styrkeområden.

Klicka här för att prenumerera

Forum för skola och förskola

Högskolan Väst har också ett nyhetsbrev med senaste nytt från Forum för skola och förskola, som genomför både korta och långa utbildningsinsatser för skolor, kommuner och organisationer.området. Här kan du ta del av de senaste nyhetsbreven.

Klicka här för att prenumerera

Centrum för hållbarhet

Välkommen att ta del av vad som händer inom Centrum för hållbarhet.

Klicka här för att prenumerera

Forskningsmiljön Primus

Högskolan Väst har ett nyhetsbrev med senaste nytt från Primus - där kombineras forskning inom teknik med forskning inom lärande. Välkommen att ta del av dem nedan och börja gärna prenumerera via länken nedan.

Klicka här för att prenumerera

Forskningsmiljön Barn och unga

Högskolan Väst har också ett nyhetsbrev med senaste nytt från  Forskningsmiljön Barn och unga med riktad information inom området. Här kan du ta del av de senaste nyhetsbreven.

Klicka här för att prenumerera

Kontakt


Anna Hallberg

Anna Hallberg Kommunikatör Pressanansvarig kommunikatör/Forskningskommunikatör
anna.hallberg@hv.se
Senast uppdaterad