Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

På den här sidan kan du ta del av de senaste nyhetsbreven. För att prenumerera på något av nedanstående nyhetsbrev, se länkar intill varje nyhetsbrev.

nyhetsbrev Högskolan Väst

Nyheter och aktuella inslag från hela högskolans verksamhet.

Klicka här för att prenumerera

Forum för skolutveckling

Högskolan Väst har också ett nyhetsbrev med senaste nytt från Forum för skolutveckling, som genomför både korta och långa utbildningsinsatser för skolor, kommuner och organisationer.området. Här kan du ta del av de senaste nyhetsbreven.

Klicka här för att prenumerera

Centrum för hållbar utveckling + Mångfaldscentrum

Högskolan har omorganiserat centrumbildningarna. Numera finns ett Centrum för hållbarhet.

Klicka här för att prenumerera

FORSKNINGSMILJÖN PRIMUS

Högskolan Väst har också ett nyhetsbrev med senaste nytt från Primus - där kombineras forskning inom teknik med forskning inom lärande. Välkommen att ta del av dem nedan och börja gärna prenumerera via länken nedan.

Klicka här för att prenumerera

Forskningsmiljön LINA

Högskolan Väst har också ett nyhetsbrev med senaste nytt från LINA, Lärande i och för det nya arbetslivet, med riktad information inom området. Här kan du ta del av de senaste nyhetsbreven.

Klicka här för att prenumerera

Barn- och ungdomsvetenskapliga forskningsmiljön

Högskolan Väst har också ett nyhetsbrev med senaste nytt från Barn- och ungdomsvetenskapliga forskningsmiljön med riktad information inom området. Här kan du ta del av de senaste nyhetsbreven.

Klicka här för att prenumerera

Kontakt


Senast uppdaterad
Kontakta webbredaktionen om något inte fungerar på webbplatsen