Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Det finns flera sätt som vi kan samarbeta på och där du som alumn kan vara en tillgång för högskolan. Som du säkert känner till är arbetslivet en viktig del i våra utbildningar - arbetsintegrerat lärande är vår profil - och vi arbetar hela tiden för att stärka kontakterna och utöka de arbetslivsnära inslagen i utbildningarna. Du som alumn kan hjälpa oss i detta arbete!

Du som exempelvis kan tänka dig att:

  • gästföreläsa på högskolan
  • ta emot studiebesök till din arbetsplats
  • vara mentor till en student
  • ta emot en Co-opstudent på din arbetsplats
  • ingå i programråd eller branschråd med koppling till våra utbildningar

- tveka inte att kontakta oss! Du är viktig för Högskolan Väst!

Vad händer på Högskolan Väst

Naturligtvis hoppas vi att du besöker www.hv.se med jämna mellanrum för att uppdatera dig om senaste nytt. Det finns många öppna föreläsningar du kan delta på. Se högskolans kalender.

Följ oss också i våra sociala kanaler på Facebook, Twitter, LinkedIn och Instagram.
I vårt digitala magasin Västpunkt kan du ta del av nyheter om forskning och samverkan med fokus på samhällsnytta. Följ Västpunkt på Facebook eller läs på webben: vastpunkt.hv.se 

Högskolan har också flera nyhetsbrev du kan prenumerera på för att hålla dig uppdaterad.

Fort- och vidareutbildning

För att inspirera och dela med oss av vår kunskap och forskning bjuder vi regelbundet in till frukostföreläsningar för alumner. Håll utkik i brevlådan och här på webben! Tänk också på att det finns möjlighet till fortbildning hos oss - kanske finns det någon av våra kurser som intresserar dig och som kan kombineras med arbete. Kanske kan några av våra program på avancerad nivå vara av intresse att vidareutbilda sig med.

Välkommen att kontakta oss!

Mer information


Senast uppdaterad av Kommunikationsavdelningen