Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Har du läst vissa kurser innan kan vi hjälpa dig att sätta ihop en anpassad studiegång. Vi gör inga tillgodoräknande. Kan endast stå för våra egna kurser att de står för det som krävs av FMI. Arbetsgivare får göra bedömning om de motsvarar mot FMIs krav. 
 
Fastighetsmäklarinspektionen, FMI, uppställer de utbildningskrav som gäller för att kunna bli registrerad som fastighetsmäklare. Fastighetsmäklarinspektionens utbildningskrav och hur du kan ansöka om att bli registrerad fastighetsmäklare kan du läsa mer om på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida (https://fmi.se/).” 
 
(SKRIV OM FÖR ATT PASSA HV)

FMI:s utbildningskrav kan förändras över tid. Det är därför viktigt att du själv håller dig uppdaterad om eventuella förändringar. 

Om du sedan tidigare har läst, alternativt avser söka, kurser på annat lärosäte än Högskolan Väst är det du som självständigt gör bedömningen om dessa motsvarar FMI:s utbildningskrav. Det gör du genom att alltid stämma av innehållet i kursplanerna gentemot det av FMI efterfrågade innehållet inom respektive kunskapsområde. 

Högskolan kan endast svara för de kurser som ges på Högskolan Väst. 
 

Senast uppdaterad