Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Olika processer för tillverkning av 3D-strukturer studeras, såsom laser med tillsatsmaterial i form av tråd, laser med pulver via nozzel, pulverbädd-sintring och 3D Printing med plast. Fördelar och nackdelar med olika processer tas upp samt kostnads- och tidsåtgång vid införande i en tillverkningsprocess. Olika exempel för tillämningar såsom tillverkning av specifika produkter, verktygshållare eller fixturer tas upp.

Kursen vänder sig till dig som vill lära dig mer om additiv tillverkning och står i valet att investera i ny utrusning eller precis gjort detta.

Schema

Undervisningsform

Kursen ges delvis på distans, vilket kräver att deltagarna har tillgång till internet. Kompletterande undervisningsmateial delas ut via webbplattform där även länkar till uppkoppling för distanstillfällen samt instruktioner delas ut.

Behörighet

Fullgjorda kursfordringar om 180 hp inom elektroteknik, datateknik, maskinteknik eller motsvarande.

Vi tillämpar validering av arbetslivserfarenhet för att se om du har kunskaper som motsvarar behörighetskraven på kursen. Du behöver inte, i de flesta fall, ha genomfört en hel högskoleutbildning mot examen sedan tidigare för att delta.

Var vänlig och skicka in ett intyg om din arbetslivserfarenhet som styrks av din närmaste chef, samt vilken gymnasie- och högskoleutbildning du genomfört. Använd med fördel CV-mallen  och se det exempel som ges nedan.

CV-mall att bifoga vid anmälan

cv-mall.docx

Nedan finner ni exempel på ifylld CV-mall

cv-mall-exempel.docx

Tidigare högskolepoäng erhållna före 2007 motsvarar idag 0,5 poäng mer, dvs. 5 p motsvarar idag 7,5 hp.

 

Information


Kontakt


Senast uppdaterad av Eva Bränneby