Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Utgångspunkten i kursen blir hur det polymera materialet påverkas av olika additiva tillverkningsprocesser. Materialegenskaper, kravbilder och produktionsaspekter kommer att beaktas där de additiva processernas respektive fördelar och nackdelar med avseende på materialets ursprungliga karaktär och den färdiga komponentens önskade egenskaper kritiskt kommer att belysas. Ett vist fokus kommer också att läggas på keramer.

Denna kurs är den tredje i raden av skräddarsydda kurser om additiv tillverkning .

Kursen vänder sig till dig som har kunskaper inom additiv tillverkning men vill fördjupa dig i processer för polymera material.

Behörighet

Fullgjorda kursfordringar om 180 hp inom elektroteknik, datateknik, maskinteknik eller motsvarande, ATK600, Additiv tillverkning 1 - Koncept, begrepp och metoder, 2,5 hp.

Vi tillämpar validering av arbetslivserfarenhet för att se om du har kunskaper som motsvarar behörighetskraven på kursen. Du behöver inte, i de flesta fall, ha genomfört en hel högskoleutbildning mot examen sedan tidigare för att delta.

Var vänlig och skicka in ett intyg om din arbetslivserfarenhet som styrks av din närmaste chef, samt vilken gymnasie- och högskoleutbildning du genomfört. Använd med fördel CV-mallen och se det exempel som ges nedan.

CV-mall att bifoga vid anmälan

cv-mall.docx

Nedan finner ni exempel på ifylld CV-mall

cv-mall-exempel.docx

Tidigare högskolepoäng erhållna före 2007 motsvarar idag 0,5 poäng mer, dvs. 5 p motsvarar idag 7,5 hp.

Kontakt


Kristina Eriksson

Kristina Eriksson Universitetslektor Docent / Associate Professor in Production Systems
kristina.eriksson@hv.se
Senast uppdaterad