Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Projektet kan hämtas antingen från din egen verksamhet eller från lärare på HV. Projektet går ut på att modellera en friforms artikel baserad på verklig förlaga. Under kursens gång kommer vi att gå igenom olika typer av data (bilder, kort, punkter etc.) som kan användas som input för CAD modellen. Fokus ligger på att skapa robusta modeller som kan användas för vidare beredning eller överföras till andra system. Kursen avslutas med en design review.

Kursen lämpar sig för dig som har grundläggande friformsmodelleringskunskaper men vill fördjupa dig ytterligare.

Kursen består av föreläsningar och praktiska laborationer i datorsal.

SCHEMA 

Undervisningsform

Kursen ges delvis på distans, vilket kräver att deltagarna har tillgång till internet. Kompletterande undervisningsmateial delas ut via webbplattform där även länkar till uppkoppling för distanstillfällen samt instruktioner delas ut.

Behörighet

Vid varje kursanmälan prövas din behörighet. Fullgjorda kursfordringar om 180 hp inom maskinteknik, elektroteknik, datateknik eller motsvarande. Vi tillämpar validering av arbetslivserfarenhet för att se om du har kunskaper som motsvarar behörighetskraven på kursen. Du behöver inte, i de flesta fall, ha genomfört en hel högskoleutbildning mot examen sedan tidigare för att delta.

Var vänlig och skicka in ett arbetsgivarintyg och CV som styrker din arbetslivserfarenhet samt vilken gymnasie- och högskoleutbildning du genomfört. Använd med fördel CV-mallen nedan och se exempel på den information som efterfrågas.

CV-mall att bifoga vid anmälan

cv-mall.docx

Exempel på ifylld CV-mall

cv-mall-exempel.docx

Kontakt


Senast uppdaterad av Eva Bränneby