Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Innehåll

I början av kursen kommer studenterna att välja ett projekt som är direkt kopplat till verksamhet i branschen. Projektet kan vara experimentellt eller teoretiskt. För att stödja studenternas inlärningsprocess kommer de att ha minst en handledare med expertis inom området och de måste delta i utvalda för projektet relevanta föreläsningar inom svetsprocesser och svetsmetallurgi. Under kursens gång, som del i examinationen, ska studenterna skriva en skriftlig projektrapport och presentera resultatet muntligt.

Förkunskaper

Tre års högskolestudier med teknisk inriktning (högskoleingenjör eller kandidat inom teknik 180hp). Alternativt relevant arbetslivserfarenhet. 

Bifoga meritförteckning om du söker baserat på arbetslivserfarenhet, du hittar mall på vår hemsida www.hv.se/produktionskurser

Genomförande och pedagogik

Kursen bedrivs enligt Högskolan Västs koncept arbetsintegrerat lärande som syftar till att integrera teori och praktik på olika sätt i kursen. Teoriföreläsningar varvas med verklighetsbaserade fallstudier och exempel. Examinationsmetoden är utformad för att passa yrkesverksamma.

Kursformen (campus eller distans) kan variera. Formen anges i samband med att kursen annonseras. Aktuellt utbud hittar du här.

Kurskod

IPS600

Anmälan

Anmälan till kursen sker via Högskolan Västs webbsida www.hv.se/produktionskurser

Frågor kan skickas till produktionskurser@hv.se

KONTAKT


Americo Scotti

Americo Scotti Professor, senior Professor in Welding Technology
americo.scotti@hv.se

Maria Asuncion Valiente Bermejo

Maria Asuncion Valiente Bermejo Universitetslektor Docent, Associate Professor
asun.valiente@hv.se
Senast uppdaterad