Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

I kursen diskuteras spelteori som begrepp och hur det kan användas för att analysera, planera och genomföra en förhandling. Du lär dig analysera en förhandlingssituations BATNA (best alternative to a negotiated agreement) samtidigt som vi kommer titta på kulturella skilnader mellan både länder och företagskulturer. I denna kurs lär du dig förbereda och planera en förhandling utifrån olika möjliga utfall, spelteori samt kulturskillnader.

Kursen är den andra kursen inom förhandlingsteknik och vänder sig till dig som vill fördjupa dina kunskaper och vinna fler förhandlingar.

SCHEMA

 

Undervisningsform 

Kursen ges delvis på distans, vilket kräver att deltagarna har tillgång till internet. Kompletterande undervisningsmateial delas ut via webbplattform där även länkar till uppkoppling för distanstillfällen samt instruktioner delas ut.

BEHÖRIGHET

Fullgjorda kursfordringar om 180 hp inom elektroteknik, datateknik, maskinteknik eller motsvarande.

Vi tillämpar validering av arbetslivserfarenhet för att se om du har kunskaper som motsvarar behörighetskraven på kursen. Du behöver inte, i de flesta fall, ha genomfört en hel högskoleutbildning mot examen sedan tidigare för att delta.

Var vänlig och skicka in ett intyg om din arbetslivserfarenhet som styrks av din närmaste chef, samt vilken gymnasie- och högskoleutbildning du genomfört. Använd med fördel CV-mallen och se det exempel som ges nedan.

CV-mall att bifoga vid anmälan

cv-mall.docx

Nedan finner ni exempel på ifylld mall

cv-mall-exempel.docx

 

Tidigare högskolepoäng erhållna före 2007 motsvarar idag 0,5 poäng mer, dvs. 5 p motsvarar idag 7,5 hp.

Information


Kontakt


Senast uppdaterad av Eva Bränneby