Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Metoder inom till exempel ultraljud, penetrant och röntgen studeras samt olika typer av visionsystem kommer att tas upp. Denna kurs skall fungera som en plattform för dig som ska jobba med testning och utvärdering inom olika processer för i första hand metall men också polymerer kommer att tas upp. Vi kommer praktiskt titta på olika typer av mätmetoder och apparatur för detta.

Detta är den första fördjupande kursen inom kvalitetsteknik.

Behörighet

Vid varje kursanmälan prövas din behörighet. Fullgjorda kursfordringar om 180 hp inom maskinteknik, elektroteknik, datateknik eller motsvarande. Vi tillämpar validering av arbetslivserfarenhet för att se om du har kunskaper som motsvarar behörighetskraven på kursen. Du behöver inte, i de flesta fall, ha genomfört en hel högskoleutbildning mot examen sedan tidigare för att delta.

Var vänlig och skicka in ett arbetsgivarintyg och CV som styrker din arbetslivserfarenhet samt vilken gymnasie- och högskoleutbildning du genomfört. Använd med fördel CV-mallen och se det exempel som ges nedan.

CV-mall att bifoga vid anmälan

cv-mall.docx

Nedan finner ni exempel på ifylld CV-mall

cv-mall-exempel.docx

Kontakt


Senast uppdaterad