Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Filmad presentation av kursen.

Kursen vänder sig till dig som redan arbetar med relaterade områden och som önskar fördjupa kunskaperna samt följa med i den pågående utvecklingen.

Efter avslutat kurs ska studenten ha fått ökad kunskap och förmåga att analysera genom programeringslösningar, med hjälp av kommersiell programvara utföra analys och problemlösning. Visa förståelse för modellers begränsningar och verifiering av den samma.

Behörighet

Kurserna ges främst på avancerad nivå och ger högskolepoäng (hp) om du fullföljer examinationen på kursen.

Vid varje kursanmälan prövas din behörighet. Fullgjorda kursfordringar om 180 hp inom maskinteknik, elektroteknik, datateknik ellre motsvarande. Vi tillämpar validering av arbetslivserfarenhet för att se om du har kunskaper som motsvarar behörighetskraven på kursen. Du behöver inte, i de flesta fall, ha genomfört en hel högskoleutbildning mot examen sedan tidigare för att delta.

Var vänlig och skicka in ett intyg om din arbetslivserfarenhet som styrks av närmaste chef, samt vilken gymnasie- och högskoleutbildning du genomfört. Använd med fördel CV-mallen och se det exempel på den information som efterfrågas nedan.

CV-mall att bifoga vid anmälan

cv-mall.docx

Exempel på ifylld CV-mall

cv-mall-exempel.docx

 

Tidigare högskolepoäng erhållna före 2007 motsvarar idag 0,5 poäng mer, dvs. 5 p motsvarar idag 7,5 hp

Kontakt


Kenneth Eriksson

Kenneth Eriksson Professor, senior
kenneth.eriksson@hv.se
Senast uppdaterad