Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Kursen tar också upp kameror, färgkonvertering, filtrering och kantdetektering samt bild. Kursen vänder sig till dig som arbetar med robot och automationslösningar inom produktion.

Industri och akademi

Denna kurs är framtagen i samverkan med industrin inom ramen för Prodex projektet. Prodex syftar till att ge kurser på avancerad nivå till en mix av studenter och yrkesverksamma för att förstärka den Svenska industrins konkurrenskraft.

schema

Kursen planeras ges hösten 2020, med start v. 46

Undervisningsform

Kursen ges delvis på distans, vilket kräver att deltagarna har tillgång till internet. Kompletterande undervisningsmateial delas ut via webbplattform där även länkar till uppkoppling för distanstillfällen samt instruktioner delas ut.

Behörighet

Vid varje kursanmälan prövas din behörighet. Fullgjorda kursfordringar om 90 hp inom maskinteknik, elektroteknik, datateknik eller motsvarande.
Vi tillämpar validering av arbetslivserfarenhet för att se om du har kunskaper som motsvarar behörighetskraven på kursen. Du behöver inte, i de flesta fall, ha genomfört en hel högskoleutbildning mot examen sedan tidigare för att delta.

Var vänlig och skicka in ett signerat arbetsgivarintyg/CV som styrker din arbetslivserfarenhet samt vilken gymnasie- och högskoleutbildning du genomfört. Använd med fördel CV-mallen som ger exempel på den information som efterfrågas, om du inte redan har ett eget CV.

CV-mall att bifoga vid anmälan

cv-mall.docx

Nedan finner ni exempel på ifylld CV-mall

cv-mall-exempel.docx

 

KONTAKT


Senast uppdaterad av Eva Bränneby