Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Kursen kommer även att ge ökad kompetens om smörj- och kylmöjligheters inverkan på produktivitet samt förståelse för ytor och toleranser kopplat till tribologiska fenomen.

Detta är andra kursen om skärande bearbetening och den vänder sig till dig som redan är yrkesverksam inom detta område och som önskar fördjupa kunskaperna och följa med i den pågående utvecklingen.

Behörighet

Vid varje kursanmälan prövas din behörighet. Fullgjorda kursfordringar om 180 hp inom maskinteknik, elektroteknik, datateknik eller motsvarande. Vi tillämpar validering av arbetslivserfarenhet för att se om du har kunskaper som motsvarar behörighetskraven på kursen. Du behöver inte, i de flesta fall, ha genomfört en hel högskoleutbildning mot examen sedan tidigare för att delta. 

Var vänlig och skicka in ett arbetsgivarintyg och CV som styrker din arbetslivserfarenhet samt vilken gymnasie- och högskoleutbildning du genomfört. Använd med fördel CV-mallen och se exempel på ifylld mall nedan.

CV-mall at bifoga vid anmälan

cv-mall.docx

Nedan finner ni ett exempel på hur man fyller i CV-mallen

cv-mall-exempel.docx

Kontakt


Tomas Beno

Tomas Beno Professor
tomas.beno@hv.se
Senast uppdaterad