Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Exempel på användningsområden kan vara analyser av intervjuer, webbsidor, sociala medier, ljud, bild, film, programmet hanterar ett stort antal olika forskningsmetodiker.

Högskolan Väst har en campuslicens för NVivo. Denna licens tillåter också både anställda och studenter att installera NVivo på sina privata datorer.

OBS! Om du är anställd och vill ha NVivo på din HV-PC ska du kontakta Servicecenter som – om du är på högskolan - kan installera programmet med på ett enkelt sätt via HVs intranät. Tänk på att du måste uppdatera licensen en gång om året även på en dator som är installerad av IT-avdelningen!

Hur du får programmet eller ny licenskod

Du laddar ner programvaran till din privata dator via nedanstående länkar. Observera att licensen endast gäller under ett år och går ut mot slutet av varje vårtermin. Följ våra guider om hur du laddar ner och installerar Nvivo samt hur du byter licensnyckel.

NVivo - Installationsguide samt licenskod ver 12 för PC
Här laddar du hem programmet för PC - NVivo 12 - PC

NVivo - Ändring av licenskod ver 12 för PC

NVivo - Installationsguide samt licenskod ver 12 för MAC
Här laddar du hem programmet för MAC - NVivo 12 - MAC

NVivo - Ändring av licenskod ver 12 för MAC

IT-avdelningen tillhandahåller endast programvara och guider för installation och byte av licensnyckel men ger ingen support på användning av programmet.

När du arbetar i NVivo

När du arbetar i NVivo rekommenderar vi att du, i din hemkatalog, skapar en mapp för varje projekt. I denna mapp skapar du projektet och här lägger du alla filer som har med projektet att göra. Detta underlättar vid framtida datorbyte.

mer information om nvivo

Här hittar du mer information om NVivo.

 

Senast uppdaterad
Kontakta webbredaktionen om något inte fungerar på webbplatsen