Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Exempel på användningsområden kan vara analyser av intervjuer, webbsidor, sociala medier, ljud, bild, film, programmet hanterar ett stort antal olika forskningsmetodiker.

OBS! Om du är anställd och vill ha NVivo på din HV-PC ska du kontakta Servicecenter som – om du är på högskolan - kan installera programmet med på ett enkelt sätt via HVs intranät.

Högskolan Väst har en campuslicens för NVivo. Denna licens tillåter också både anställda och studenter att installera NVivo på sina privata datorer.

Hur du får programmet

Du laddar ner programvaran till din privata dator via nedanstående länkar. Observera att licensen endast gäller under ett år och går ut mot slutet av varje vårtermin. Följ våra guider om hur du laddar ner och installerar Nvivo samt hur du byter licensnyckel.

NVivo - Installationsguide samt licenskod ver 11 för PC
NVivo - Ändring av licenskod ver 11 för PC
Här laddar du hem programmet för PC - NVivo 11 - PC

NVivo - Installationsguide samt licenskod ver 11 för MAC
NVivo - Ändring av licenskod ver 11 för MAC
Här laddar du hem programmet för MAC - NVivo 11 - MAC

IT-avdelningen tillhandahåller endast programvara och guider för installation och byte av licensnyckel men ger ingen support på användning av programmet.

När du arbetar i NVivo

När du arbetar i NVivo rekommenderar vi att du, i din hemkatalog, skapar en mapp för varje projekt. I denna mapp skapar du projektet och här lägger du alla filer som har med projektet att göra. Detta underlättar vid framtida datorbyte.

Senast uppdaterad