Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Högskolan Väst utannonserar två tjänster som Erasmusambassadör för läsåret 2019/20

Varför Erasmusambassadörer?

Undersökningar som gjorts visar att studenter vill ha information om utlandsstudier eller praktik från jämnåriga som själva varit på utbyte eller praktik och har aktuella erfarenheter av allt man ska tänka på.

Arbetsuppgifter

Den huvudsakliga uppgiften för en Erasmusambassadör är att med sina egna erfarenheter genom olika aktiviteter inspirera studenter att åka på Erasmusutbyte.

De olika aktiviteterna planeras tillsammans med institutionernas koordinatorer och international office och genomförs till största del under höstterminen inför ansökan om utbytesstudier Höstterminen 2020.
Ambassadörerna kan t.ex. mingla med studenter på informationsmöten, representera lärosätet på mässor eller informera och inspirera till utlandsstudier eller utlandspraktik inför mindre grupper av studenter.

Kvalifikationer

Du har erfarenhet från ett Erasmusutbyte – studier eller praktik
Som person tror vi att du är utåtriktad och gillar att träffa nya människor samtidigt som du trivs bra med studentlivet och dina högskolestudier. Vi tror också att du värnar om Högskolan Väst och ditt utbildningsprogram samt att du kan på ett inspirerande sätt kan berätta om ditt eget utbyte.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Övrigt

Anställningen är en tidsbegränsad anställning om 100 timmar.

Ansökan görs genom att du skickar ett mail till carl-fredrik.miles@hv.se och anmäler ditt intresse. Bifoga ett kort CV och berätta vilka erfarenheter du har som göra att du passar som Erasmusambassadör.

Sista ansökningsdag är 2019-09-10

Vi undanber oss all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser.

Kontakt


Senast uppdaterad av Carl-Fredrik Miles