Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Högskolan Väst arbetar framför allt tillsammans med Drivhuset vid Högskolan Väst. Drivhuset finns på fjorton orter runt om i landet, även ett kontor i Norge. Tillsammans är de den största samlade aktören för högskolenära entreprenörskap. Drivhuset inspirerar, utbildar och vägleder för de som vill utveckla sina idéer och starta livskraftiga företag eller projekt.

Vad kan Drivhuset göra för dig?

Drivhuset erbjuder kostnadsfri och situationsanpassad vägledning, utbildning och kontakter som kan hjälpa dig att komma igång eller driva vidare din idé. Man kan bland annat få hjälp, råd och information om hur man fyller i blanketter och hur man bokför. Drivhuset hjälper också till med affärsutvecklandet av din idé och då får du hjälp att planera din verksamhet, skriva din affärsplan så att du snabbt kommer ut på marknaden.

Kontorsplatser och ett stort nätverk

Drivhuset har ett stort upparbetat nätverk inom näringslivet, den offentliga sektorn och organisationer runt om i regionen, landet och även internationellt. Samarbetarbetena med aktörerna möjliggör att man kan ge bästa service till studenter och bland annat kunna erbjuda genomgående utbildningar för framgångsrik affärsutveckling. Bland annat genomförs det två gånger per år en starta eget-utbildning där fokus ligger på att lära ut grunderna i företagande och hållbar idéutveckling.

Senast uppdaterad av Kommunikation och Internationella relationer