Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

VIT_8539.jpg

Studenter från hela världen möts i en fyra dagar lång kulturfestival i staden Vellora i sydöstra Indien. En färgsprakande festival med tävlingar, dans, musik och kulturinslag från hela världen. Förutom 60 000 studenter kommer flera internationella företag till VIT:s campus för att rekrytera studenter.

– Veckans höjdpunkt är Riviera 2020 – Infusion 3.0, då representanter från alla medverkande länder bjuder på någon form av kulturinslag. Det kan vara sång, dans, musikuppträdanden eller någon annan uttrycksform. Kända skådespelare och producenter från den indiska kulturvärlden ingår i tävlingsjuryerna, berättar R. Seenivasan, som arbetar på International Relations Office på VIT.

VIT är ett av Högskolan Västs partneruniversitet och Seenivasan besöker Högskolan Väst den här veckan för att bland annat diskutera ett nytt avtal om Double Degree-studenter. Han passar också på att lansera universitetets generösa erbjudande till högskolans studenter och lärare.

Tre studenter och en lärare bjuds in

– Det här är en fantastisk festival som kan inspirera och ge värdefulla kontakter över hela världen. Vi ser gärna att studenter och lärare från Högskolan Väst är med och delar med sig av svensk kultur i någon form. Därför bjuder vi tre svenska studenter och en lärare på hela paketet med flygresa, logi, mat och avgifter. Däremot ingår inte avgifter för visum.

Förutom Högskolan Väst bjuder VIT även in 180 studenter från andra lärosäten som också är deras partneruniversitet.

VIT:s internationella kulturfestival är den 13–16 februari, 2020.

Är du intresserad av att veta mer och anmäla dig, kontakta Carl-Fredrik Miles på International Office, innan den 1 december. Kommer det in många anmälningar förbehåller sig högskolan att välja vem eller vilka som får åka eftersom man blir en representant för Högskolan Väst.

Länk till film från Riviera 2019 – Infusion 3.0

 

Senast uppdaterad av Kommunikationsavdelningen