Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

To visit Open Lab's new homepage click here.

I vårt Open Lab kan Högskolan och övriga samhället samverka på olika sätt. Här kan olika aktörer utvecklas och lära av varandra samt kritiskt granska det som sker och görs.

Målet är att bidra med stöd och förslag till lösningar för att hantera olika digitala utmaningar men också för att främja interdisciplinära samarbeten mellan traditionella kunskapsområden.

Labbet medverkar till att problematisera digitaliseringens effekter och enskild ny teknik för att på ett hållbart sätt för att kunna utveckla kunskap. I labbet kan vi samverka på olika sätt att utveckla och lära av varandra samt kritiskt granska det som sker och görs.

Lokaler, utrustning och möjligheter

Open Lab kan fungera som en så kallad ”makerspace” – en kreativ miljö som bygger på kunskapsdelning och tillgång till verktyg för att förverkliga idéer. Lokalerna i labbet har olika funktioner och möjligheter, exempelvis finns det en mängd olika programvaror, Immersive media såsom VR och AR men även bl.a. Laseretsare och 3D-printers.

Öppettider

På grund av rådande restriktioner kring Covid-19 så har vi beslutat att inte ha reguljära öppettider. Ni får jättegärna maila oss för att boka ett besök! Ni behöver inte ha ett specifikt mål med besöket utan ni får gärna höra av er till oss bara för att få mer information om vad OpenLab är och vilka resurser vi har som ni kan ta del av!

Tveka inte att höra av er till oss för att boka ett besök!

Var?

Vi finns i J337

Kontakt

Ni får gärna maila oss om ni har frågor eller funderingar.

 

Aktiviteter


Mer information


Kontakt


Senast uppdaterad
Kontakta webbredaktionen om något inte fungerar på webbplatsen