Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

AKTUELLT

Intresserad av att plugga utomlands?

Nu kan du anmäla dig till kursen Förberedelsekurs för utlandsstudier 1,5 hp.

Kursen riktar sig till dig som är intresserad av utlandsstudier under din utbildning, exempelvis att göra din verksamhetsförlagda utbildning utomlands eller som utbytesstudent inom ramen för Erasmus eller Linnaeus-Palme projekt. Under kursen ges möjlighet att utveckla kunskap om interkulturella situationer och kommunikation i kulturmöten som förbereder dig för studier i ett annat land.

Kursen ges under veckorna 36-39 respektive 46-49. Den kan påbörjas under hela denna tid, men sista dag för examination är i vecka 39 respektive 49, 2018. Kursen är nätbaserad vilket innebär att du kan läsa kursen i din egen takt. Inga campusträffar ingår.

Behörighetskrav:
Antagen och registrerad som programstudent på någon av Högskolan Västs utbildningar.

Kontaktperson för kursen:
Elisabet Björquist 

Om du är intresserad av studera utomlands, kontakta:
International Office

Här anmäler du dig till kursen (till anmälningsformulär)

STUDERA ELLER PRAKTISERA UTOMLANDS - var börjar jag?

  • Börja med att ta kontakt med din programansvarig för att undersöka vilka möjligheter till utlandsperiod du har inom ditt program
  • Ta därefter reda på vilka möjligheter Högskolan Väst erbjuder till praktik och studier (du hittar länkarna längst ned på denna sida)
  • Nedan hittar du information om hur du sedan går vidare med studier, praktik eller fältstudier utomlands

Tänk på att vara ute i god tid. För en del av våra platser och program behöver man ansöka lång tid i förväg då förberedelser för utresa kan ta tid bland annat.

Karin Gustafsson läser Industriell ekonomi vid Högskolan Väst. Följ med henne under hennes termin i Tyskland.

Våra inriktningar


Relaterat


Senast uppdaterad