Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Bild över campus, från ett av våningsplanen. Foto.
Kursen behandlar de historiskt mest tongivande ansatserna för att studera och analysera användning och design av digitala verktyg och media inom skolan. Kursen arrangeras genom sex stycken seminarier. Vid det första och det sista seminariet är alla deltagare samlade på Högskolan Väst i Trollhättan. Vid de övriga seminarierna går det att deltaga på distans. Varje modul gör nedslag i texter från 1960-talet och framåt, och vid varje seminarietillfälle medverkar en internationellt ledande forskare. Kursen är obligatorisk för forskarstuderande i den nationella forskarskolan om skolans digitalisering (GRADE), men kan även sökas av andra forskarstuderande.

FAKTA


NIVÅ

Forskarnivå

BEHÖRIGHETSKRAV

Studenten skall uppfylla behörighetskraven för forskarstudier i informatik med inriktning mot arbetsintegrerat lärande eller annat ämne med relevans för forskningsområdet IT och lärande. Studenten skall vara antagen till en forskarutbildning.

STUDIETAKT

Deltid

UNDERVISNINGSFORM

Campus

UTBILDNINGSTILLFÄLLEN


HÖST 2020

UNDERVISNINGSTID

Dagtid

SISTA ANMÄLNINGSDAG

31 december 2020

ANMÄLNINGSKOD

HV-22204

START/SLUT

Från v.36 2020 till v.02 2021

Behöver du hjälp?

Behörighet, urval, antagning och övriga frågor

Kontakta Servicecenter

Frågor om utbildningens innehåll

Lars Svensson

Frågor om mina studier

studievagledning@hv.se